A könyvelés, könyvvizsgálat és adótanácsadással kapcsolatos programok bevezetésében és ellenőrzésében nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek tudnak az Önök segítségére állni

A számítástechnikának a fejlődő vállalkozások stratégiájának szerves részét kell képeznie. Gyakran nehézséget jelent azonban a fejlődés szintjének és ütemének meghatározása. Jelentkezik a “dominó-effektus” is, azaz a számítástechnika egyik elemének módosítása sok más elemre is kihat.

Ha új szoftvert vezetett be, szüksége lehet a munka megkezdése előtt annak professzionális felülvizsgálatára. Van gyakorlatunk mind KKV-k részére, mind nagyobb szervezetek integrált ügyviteli rendszerének auditálást tekintve is.

Az AUDIT NETWORK Hungary munkatársai tisztában vannak a számítástechnikának a mai vállalkozásokra gyakorolt összes hatásával. Széleskörű szakértelmünk segítségével vállalkozásra szabott megoldásokat nyújtunk, melyekben a speciális iparági követelmények és célok ismerete is tükröződik.

Szakértelmünk a pénzügyi rendszerek ismeretén messze túlmutatva kiterjed a termelésszervezési rendszerekre és speciális szoftverekre is. Szakterületünkön lényegében majdnem minden alkalmazást szállítani tudunk, amire a vállalkozásnak szüksége lehet tevékenysége szervezésében és a vezetésben.

Ugyancsak segítséget tudunk nyújtani könyvvizsgáló és könyvelő kollegáknak munkájuk hatékonyabbá tételében, a munkájukat segítő szoftverek megismertetésében és bevezetésének támogatásával.