Külföldi jogi és magánszemélyek magyar adózással kapcsolatos feladatainak ellátása, beleérte az Adózás Rendjéről szóló Törvény pénzügyi képviseleti funkciójának ellátását

Az AUDIT NETWORK Hungary Kft. rendelkezik az összes jogi és pénzügyi feltétellel, gyakorlattal, amely ahhoz szükséges, hogy nemzetközi szervezetek magyarországi (adó)képviseletét ellássuk.

E szolgáltatásunk az adószám megszerzésétől a kimenő számlák elkészítésén és a szükséges analitikák vezetésén át az adóbevallások elkészítéséig minden feladatot átölel. Harmadik országos ügyfelek részére a szükséges bankszámla vezetést is vállaljuk az Unicredit Bank Zrt-vel kötött megállapodás alapján költséghatékonyan.

Nemzetközi taghálózatunk segítségével magyarországi ügyfeleink nemzetközi ügyleteinek lebonyolítását is segítjük, partnereink szívesen működnek velünk együtt klienseink nemzetközi képviseletének kialakításában, a szükséges helyi ismeretek átadásában. Rajtuk keresztül tudjuk biztosítani, hogy bármely országban a hozzánk hasonló szolgáltatást megkapják potenciális ügyfeleink.

Az európai uniós csatlakozással mind nagyobb jelentőségűvé válik, hogy az LEA-n keresztül bármely ügyfelünk részére tudunk külföldi adóképviseletet biztosítani, így akár egyetlen ügylethez kötődően is lehetőség nyílik például az ÁFA visszaigénylésére – saját külföldi képviselet költséges alapítása nélkül.